ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το Υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος μας το οποίο με την πάροδο του χρόνου μειώνεται σημαντικά. Σήμερα η βιοτεχνολογία, μας το παρέχει σε διάφορες μορφές για την ιατρική αλλά και κοσμετική εφαρμογή. Είναι μη ζωϊκής προέλευσης και έχει δοκιμαστεί επί σειρά ετών.

Εφαρμόζεται στις ρινοπαρειακές αύλακες, στα ζυγωματικά, στο μεσόφρυο, στη "Γραμμή Πικρίας", στις "Γραμμές Μαριονέτας", στο περίγραμμα των χειλιών για αύξηση όγκου, μετά απο τραυματικές ουλές καθώς και σημάδια ακμής.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Νήματα PDO

Χαλάρωση τέλος: σύσφιγξη δέρματος με νήματα

Τα νήματα PDO μπορούν να εφαρμοστούν εκτός από το πρόσωπο και το λαιμό σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, δίνοντας λύσεις σε περιοχές όπου οι υπόλοιπες αισθητικές θεραπείες δεν έχουν θεαματικά αποτελέσματα
Με το πέρασμα του χρόνου η σύσταση και η εμφάνιση του δέρματος τόσο του προσώπου όσο και του σώματος προοδευτικά αλλάζουν, με την εμφάνιση επιφανειακών και βαθύτερων ρυτίδων, χαλάρωσης και απώλειας όγκου.Απέναντι σε αυτή την ανεπιθύμητη για πολλούς διαδικασία, η αισθητική δερματολογία έχει πλέον πολλά όπλα όπως η βοτουλινική τοξίνη, τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, η διέγερση των ινοβλαστών με laser, η μεσοθεραπεία, τα peelings, η χρήση αυτόλογου πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια (PRP).

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΒΟΤΟΧ

Τί ειναί το ΒΟΤΟΧ και η δράση του

Το ΒΟΤΟΧ είναι η πίο διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδος αντιγύρανσης.Πρόκειται για ενέσιμη , μη επεμβατική θεραπεία αισθητικής για την βελτίωση των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

THERMAGE

Η τεχνολογία της Αντιγήρανσης είναι ίσως η πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης για την αντιμετώπιση στο πρόβλημα της χαλάρωσης σε πρόσωπο,  βλέφαρα, λαιμό,  μπράτσα, κοιλιά αλλά και σε΄σ μηρούς και γόνατα.

Η επαναστατική τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων διεγείρει τους ινοβλάστες παράγοντας έτσι νέο κολλαγόνο που έχει ως αποτέλεσμα την σύσφιξη και την ανάπλαση του δέρματος. Η διαδικασία γίνετε χωρίς νυστέρι και επεμβάσεις, σε μια και μοναδική συνεδρία.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

PLEXR

Η Βλεφαροπλαστική του μέλλοντος ..

Νέες τεχνικές, νεα ιατρικά μηχανήματα χωρίς νυστέρι, χειρουργεια, τομές, ράμματα και πόνο ,προστίθενται στο χώρο της υγειας και της ομορφιάς σήμερα.Η νεα μέθοδος ακούει στο όνομα PLEXR.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

MESO

Η μεσοθεραπεία είναι η τεχνική με την οποία χορηγούμε ποικιλία φαρμακευτικών (αντιγηραντικών, λιπολυτικών κ.α.) και μη ουσιών (αυξητικών παραγόντων που λαμβάνονται από το ίδιο το αίμα του ασθενούς) με τη μορφή μικροενέσεων κάτω από την επιδερμίδα (μεσόδερμα ή/και λιπώδη ιστό). Η θεραπεία αυτή ξεκίνησε το 1958 από το γάλλο Michel Pistor και έκτοτε εφαρμόζεται ευρέως στην αισθητική ιατρική αλλά και σε άλλες ειδικότητες. Τελευταία έχει τύχει μεγάλης απήχησης διότι συνδυάζει καλό αποτέλεσμα με μικρό χρόνο αποθεραπείας. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

FRAXEL

To FRAXEL RESTORE DUAL είναι laser μη επεμβατικό που παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών θεραπείας σε πρόσωπο και σώμα με απόλυτη ασφάλεια εγκεκριμένο από τον FDA για γυναίκες και άντρες. Σε αντίθεση με άλλα laser όπως μας εξηγεί η δερματολόγος Χαρά Παξιμαδάκη, έχει την ιδιότητα να θεραπεύει, με ακρίβεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος χρησιμοποιώντας ακτίνες laser, οι οποίες διεισδύουν κάτω από τις στιβάδες του δέρματος για να απομακρύνουν τα αλλοιωμένα κύτταρά του. Η θεραπεία FRAXEL όπως εξηγεί η ιατρός εφαρμόζεται σε ασθενείς με ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, μέλασμα, κηλίδες, μετεγχειρητικά σήμαδια και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις ραγάδες σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

CRYOLIPOLISIS

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι το νέο “όπλο” καταπολέμησης του τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.  Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες με τοπικό πάχος στην κοιλιά, στη μέση, στα ψωμάκια, στους μηρούς και γλουτούς, τα μπράτσα, τα γόνατα και στην πλάτη.  Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, είναι μη επεμβατική και αναίμακτη καθώς και δεν δημιουργεί τραυματισμούς στο δέρμα. Η αποτελεσματικότητα της κρυολιπόλυσης έχει ελεγχθεί από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ καθώς και από το αμερικάνικο FDA.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η Κλινική

Δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο ιατρικό χώρο για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες, είτε στο επίπεδο της υγείας σας είτε στο επίπεδο της ομορφιάς σας.

Follow us

αναζήτηση