Σκληροατροφικός λειχήνας

Σκληροατροφικός λειχήνας είναι νόσος η οποία είναι αδιευκρίνιστης αιτιολογίας και εκδηλώνεται στον άνδρα με εντόπιση την ακροποσθία (πετσάκι) του πέους. Κατά την κλινική εμφάνιση του σκληροατροφικού λειχήνα στην ακροποσθία του πέους δημιουργείται σύσφιξη,ρωγμές και φλεγμονή. Η σύσφιξη η οποία δημιουργείται προκαλεί συνήθως φιμωτικό δακτύλιο στο πέος (φίμωση) και μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργηθούν βαλανοποσθικές συμφύσεις. Οι απόψεις για την συσχέτιση του σκληροατροφικού λειχήνα και της κακοήθειας διίστανται.

Θεραπεία

Ο σκληροατροφικός λειχήνας της ακροποσθίας του πέους αφαιρείται με την χρήση υπερπαλμικού laser ανώδυνα,αναίμακτα,με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και σε περίπτωση που συνοδέυεται απο φίμωση του πέους γίνεται και αποκατάσταση της φίμωσης. Απο τη στιγμή που θα αφαιρεθεί το ο σκληροτροφικός λειχήνας του πέους με laser δεν υπάρχει η περίπτωση υποτροπής της νόσου.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η Κλινική

Δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο ιατρικό χώρο για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες, είτε στο επίπεδο της υγείας σας είτε στο επίπεδο της ομορφιάς σας.

Follow us

αναζήτηση